بهترین منابع غذایی برای کاهش چین و چروکهای پوستی
کارشناسان تغذیه همواره توصیه میکنند که استفاده از فرآوردههای طبیعی و محصولات گیاهی بهترین روش برای جوانتر و شادابتر ماندن پوست و کاهش چین و چروکهای صورت است.
این
کارشناسان در مقاله جدید فهرستی از این محصولات طبیعی را ارائه کردهاند
که استفاده از آنها روند پیروی پوست را به تعویق میاندازد و چهره را
جوانتر نگه میدارد.
این محصولات طبیعی عبارتند از:
- سبزیجات با برگهای بزرگ و سبزرنگ مانند اسفناج و کاهو که منابع غنی از
لوتین و زیاکزانتین هستند. مطالعات نشان میدهد که مواد غذایی غنی از این
دو نوع آنتیاکسیدان خطر ابتلا به عارضه تحلیل نقطه ماکولار چشم ناشی از
افزایش سن را کاهش میدهند و همچنین با مقابله با رادیکالهای آزاد از آسیب
دیدن پوست جلوگیری میکنند.
- تمشک آبی نیز سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که مانع از پیری زودرس
میشوند و در عین حال از بروز سرطان نیز جلوگیری میکنند. همچنین
آنتوسیانینهای موجود در تمشک آبی برای مقابله با استرس اکسیدیته که یکی از
عوامل مهم پیری است، مفید است.
- ریشههای خوراکی زرد و نارنجی رنگ مانند هویج سرشار از بتاکاروتن هستند.
این سوپر آنتی اکسیدانها نیز برای حفظ سلامت پوست و چشمها موثرند.
سیبزمینی شیرین و کدو حلوایی نیز از این جمله منابع غذایی هستند.
- کلم بروکلی نیز به دلیل دارا بودن یک آنتیاکسیدان قوی موسوم به کورستین
خاصیت ضد التهابی بالایی دارد و با فاکتورهای ایجاد کننده پیری مقابله
میکند.
- تخممرغ ارگانیک نیز در پیشگیری از پیری زودرس مفید است. هر عدد تخممرغ
حاوی 9 اسید آمینه ضروری و همچنین غنی از پروتئینها و ویتامین d طبیعی است
که مصرف انواع سالم و غیر آلوده آن به صورت خام در حفظ جوانی و شادابی
پوست موثر است.
- آلوئهورا نیز خواص ضد پیری فوقالعادهای دارد و مکملی مناسب برای دوران
سالمندی است. آب این گیاه پوست را ترمیم میکند و حتی آثار پیری پوست را
از بین میبرد. مصرف آب آلوئهورا باعث کاهش چروکهای عمیق پوستی میشود و
خاصیت انعطافپذیری پوست را افزایش میدهد.
- سیر نیز حاوی آنتی اکسیدانی قوی موسوم به آلیوم است که در مقابله با
مولکولهای مضر رادیکال آزاد، حفظ سلامت پوست و تقویت سیستم دفاعی بدن
بسیار مفید و موثر است.